Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Východočeská církevní gymnázia se rozloučila s absolventy

Datum publikace8. 6. 2010, 21.00
TiskTisk

Slavnostním předáním maturitních vysvědčení za účasti zástupců královéhradeckého biskupství bylo zakončeno studium téměř dvou stovek studentů na církevních gymnáziích v Hradci Králové, v Kutné Hoře a ve Skutči.

Hradec Králové: Z celkového počtu letošních 193 maturantů prospělo 82 studentů s vyznamenáním. 'Je velmi pravděpodobné, že letošní maturita proběhla tímto způsobem naposledy. V příštím školním roce by už měly podle stávající úpravy zákona probíhat maturity státní. Naše škola se přihlásila do projektu Maturitní generálka, takže studenti oktáv si na podzim budou moci vyzkoušet tzv. maturitu nanečisto, aby se alespoň částečně seznámili s tím, co je bude u státních maturit čekat,' vysvětlil ředitel Biskupského gymnázia Bohuslava Balbína v Hradci Králové, Mgr. Jiří Vojáček.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou