Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Česká Charita pomůže obětem povodní na Slovensku

Datum publikace9. 6. 2010, 12.00
TiskTisk

Charita ČR uvolnila 150 000 Kč na pomoc postiženým nedávnými povodněmi na Slovensku. Částka bude použita na nákup vysoušečů, které na Slovensku chybějí.

Praha: Podle Pavla Grubera, vedoucího oddělení humanitání s rozvojové pomoci Charity ČR, slovenská Charita původně žádala o jejich zapůjčení, ale protože Charita ČR vzhledem k nedávným záplavám na severní Moravě a ve Slezsku momentálně žádné volné vysoušeče k dispozici nemá, bylo rozhodnuto o uvolnění finanační částky na jejich nákup.

 

Jan Oulík

Charita Česká republika

tiskové oddělení

Vladislavova 12

110 00 Praha 1

 

tel./fax: 296 243 341

mob.: 603 895 984

www.charita.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou