Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tisková konference představí i celostátní setkání animátorů

Datum publikace24. 6. 2010, 18.15
TiskTisk

Na tiskové konferenci, kterou pořádá zastupitelstvo města Kroměříže dne 28. 6. 2010, představí ředitel Sekce pro mládež České biskupské konference P. Vít Zatloukal program Celostátního setkání animátorů.

Kroměříž: Na tiskové konferenci, kterou pořádá zastupitelstvo města Kroměříže dne 28. června 2010 v 9.45 hodin v budově Městského úřadu, představí ředitel Sekce pro mládež České biskupské konference P. Vít Zatloukal program Celostátního setkání animátorů. Toto setkání se bude konat v Kroměříži od 15. - 21. srpna 2010, zúčastní se ho na 500 mladých lidí, kteří ve farnostech, školách či jiných zařízeních pro volnočasové aktivity pracují s dětmi a mládeží.

Poslední Celostátní setkání animátorů uspořádala Sekce pro mládež ČBK ve dnech 13. - 19. srpna 2006 v Litomyšli.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou