Lupa
Obsah Obsah
Portál

Zakončení roku v církevních školách královéhradecké diecéze

Datum publikace25. 6. 2010, 16.15
TiskTisk

Bohoslužby na ukončení školního roku 2009/2010 na církevních školách v královéhradecké diecézi bude sloužit biskup - administrátor diecéze Mons. Josef Kajnek a kněží z vedení diecéze.

Hradec Králové: V pondělí 28. června 2010 od 9.00 hodin v kostele sv. Michaela v Borohrádku bude sloužit mši svatou pro zdejší Církevní základní školu v Borohrádku Mons. Josef Socha.

Ve středu 30. června 2010 pak budou ostatní bohoslužby. V 8.00 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Hradci Králové bude mít mši svatou Mons. Josef Kajnek pro Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína. V 8.15 hodin v královéhradecké katedrále Svatého Ducha začíná bohoslužba pro Základní školu a mateřskou školu Jana Pavla II. s Mons. Josefem Suchárem. Mons. Tomáš Holub bude celebrovat mši svatou pro Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů od 8.00 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve Skutči. A P. Karel Moravec se vydá na mši svatou pro Církevní gymnázium sv. Voršily na 9.00 hodin do kostela sv. Jakuba v Kutné Hoře.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou