Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Evropský mariánský kongres Světového apoštolátu Fatimy

Datum publikace27. 7. 2010, 16.00
TiskTisk

1. regionální evropský kongres Světového apoštolátu Fatimy se uskuteční ve dnech 24.-28. 9. 2010 v  národním centru apoštolátu v Koclířově. Hlavní bohoslužbu celebruje arcibiskup pražský Mons. Dominik Duka OP s biskupy a kněžími 25. 9. 2010. Přihlášku na kongres naleznete ve zprávě.

Koclířov: Akce začíná v pátek 24. září 2010 v 16.00 hodin zahájením a představením hlavních delegátů evropských zemí. V sobotu 25. 9. od   9.00 do 17.00 hodin proběhne hlavní program evropské konference. S přednáškami vystoupí důležité osobnosti Fatimy a Vatikánu.

Součástí kongresu bude hlavní bohoslužba, také sobotu 25. září, v 17.00 hodin, při níž budou s Mons. Dominikem Dukou OP koncelebrovat biskupové, přítomni budou kněží, delegáti evropských zemí, jáhni a laici.

Celodenní výjezdové programy do regionů České republiky s programy dle volby účastníků a s účastí na mši svaté se konají v  neděli 26. září.

V pondělí 27. září pokračuje celodenní program konference a  práce v jednotlivých sekcích. Budou připraveny závěry z konference a večer národů na závěr dne i hlavního programu konference. Ráno v úterý 28. září je plánován odjezd do Staré Boleslavi na Národní pouť ke sv. Václavu a k Paladiu země české.

 

Podrobný program i s možností přihlášení na celý kongres najdete zde.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou