Výroční zpráva Biskupství litoměřického 2009

Biskupství litoměřické připravilo výroční zprávu za rok 2009. Obsahuje souhrnné údaje o litoměřické diecézi. Připomíná významné události uplynulého roku, informuje o pastoraci, církevním školství, o komunikační, charitativní a stavební činnosti a hospodaření diecéze.
Publikováno: 25. 8. 2010 19:15

Litoměřice: Jak uvedl litoměřický biskup Mons. Jan Baxant v jejím úvodním slově: "Není to samozřejmě vyčerpávající sdělení jednotlivých činností života našeho pastoračního terénu, ale je to určitý nástin toho, že litoměřická diecéze má v české církevní provincii své místo."

Výroční zpráva je zveřejněna na webových stránkách Biskupství litoměřického - www.dltm.cz.

Autor článku:
Jana Michálková