Lupa
Obsah Obsah
Portál

Zahájení školního roku v církevních školách královéhradecké

Datum publikace30. 8. 2010, 20.45
TiskTisk

Bohoslužby na zahájení školního roku 2010 – 2011 v církevních školách v královéhradecké diecézi bude sloužit biskup – administrátor diecéze a kněží z vedení diecéze.

Hradec Králové: Ve středu 1. září 2010 v 8.00 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Hradci Králové bude mít mši svatou Mons. Tomáš Holub pro Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína.8.15 hodin v královéhradecké katedrále Svatého Ducha začíná bohoslužba pro Základní školu a mateřskou školu Jana Pavla II. s P. Karlem Moravcem. Mons. Josef Kajnek, biskup – administrátor diecéze, bude celebrovat mši sv. pro Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů od 8.00 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve Skutči. Mons. Josef Socha se vydá na mši svatou pro Církevní gymnázium sv. Voršily na 9.00 hodin do kostela sv. Jakuba v Kutné Hoře a od 9.00 hodin v kostele sv. Michaela v Borohrádku bude sloužit mši sv. pro zdejší Církevní základní školu Mons. Josef Suchár.

Kromě těchto bohoslužeb proběhnou v diecézi další akce spojené se začátkem školního roku, jako např. žehnání školních brašen při nedělních mších svatých.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou