Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Veřejná debata s arcibiskupem Dominikem Dukou

Datum publikace6. 9. 2010, 19.30
TiskTisk

Pražský arcibiskup Dominik Duka OP se v úterý 7. 9. 2010 od 17.00 hodin setká v Národní technické knihovně v Dejvicích  se studenty a občany Prahy 6. Tradiční setkání s osobnostmi organizuje Městská část Praha 6.

Praha: Na 'Veřejné slyšení' s pražským arcibiskupem zve starosta Městské části Praha 6 a poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Tomáš Chalupa. Již potřetí budou mít lidé příležitost debatovat s významnou osobností, která je spjata s hlavním městem.

Před arcibiskupem Dukou zavítali do nedávno otevřené Národní technické knihovny v Dejvicích prezident České republiky Václav Klaus a exministr financí Eduard Janota. Otázky do diskuse je možné posílat předem.

Bližší informace získáte zde.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou