Lupa
Obsah Obsah
Portál

Arcibiskup Dominik Duka na setkání s politickými vězni

Datum publikace9. 9. 2010, 16.45
TiskTisk

Pražský arcibiskup Mons. Dominik Duka OP se 15. 9. 2010 zúčastní celorepublikového setkání Konfederace politických vězňů (KPV) ČR, které se koná v Praze na Žofíně. Arcibiskup je členem této Konfederace.

Praha: Politické setkání v Praze na Žofíně pořádá Konfederace politických vězňů zastoupená předsedkyní MUDr. Naděždou Kavalírovou a členy KPV každý rok. Konfederace politických vězňů České republiky, jejímž členem je také pražský arcibiskup Mons. Dominik Duka OP, je dobrovolnou organizací, která sdružuje politické vězně komunistického režimu bývalého Československa. V současné době se KPV zaměřuje především na důstojné uctívání památky obětí komunismu a na seznamování mladé generace se svými dějinami.

Arcibiskup Dominik Duka se také nedávno zúčastnil 'muklovské pouti' na Svatý Hostýn, kterou každoročně pořádá Konfederace politických vězňů ČR. V bazilice Panny Marie Hostýnské sloužil mši svatou.

 

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou