Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Předsednictvo CCEE se v Záhřebu setká s médii

Datum publikace29. 9. 2010, 19.20
TiskTisk

Při příležitosti plenárního zasedání Rady evropských biskupských konferencí (CCEE), které se koná ve dnech 30. 9. – 3. 10. 2010 v chorvatském Záhřebu, se předsednictvo CCEE setká se zástupci médií. Českou biskupskou konferenci (ČBK) zastupuje její předseda, pražský arcibiskup Dominik Duka OP.

St. Galen (CH)/Záhřeb (HR): Při nadcházejícím plenárním zasedání se budou předsedové evropských biskupských konferencí věnovat tématu 'Demografie a rodina v Evropě'. První tisková konference se koná 30. září 2010 ve 12.00 hodin v Pastoračním středisku v Záhřebu. Za CCEE se jí zúčastní kardinál Péter Erdö, arcibiskup Budapešti a Ostřihomi, předseda CCEE, kardinál Josip Bozanić, arcibiskup Záhřebu a místopředseda CCEE, a kardinál Jean-Pierre Ricard, arcibiskup z Bordeaux a místopředseda CCEE.

V pátek 1. října a v sobotu 2. října se uskuteční další dvě setkání s novináři. V pátek Lola Veralde, předsedkyně Evropské sítě institucí rodinné politiky, představí souhrn průzkumu k tématu plenárního zasedání Demografie a rodina v Evropě. V sobotu bude o přípravách na Světový den mládeže 2011 v Madridu informovat Yago de la Cierva, odpovědný za medializaci této pro celou církev významné události.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou