Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Sdělení tiskového střediska Svatého stolce

Datum publikace4. 10. 2010, 12.45
TiskTisk

Tiskové středisko Svatého stolce dnes (4. 10. 2010) zveřejnilo krátké prohlášení k cestě Svatého otce Benedikta XVI. na Sicílii, která se uskutečnila včera 3. 10. 2010.

Vatikán: Během cesty z Palerma na letiště 'Falcone e Borsellino' v Punta Raisi si papež přál, aby se kolona zastavila v Capaci, na místě, kde došlo k tragickému atentátu na soudce Giovanniho Falcona a jeho doprovod. Papež vystoupil z auta, položil kytici květů k jednomu z náhrobních kamenů vztyčených na památku obětí a setrval v tiché modlitbě. Vzpomněl tak na všechny oběti mafie a ostatních forem organizovaného zločinu. Poté pokračoval v cestě na letiště k zpátečnímu letu do Říma.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou