Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Zemřel P. Antonín Audy

Datum publikace12. 10. 2010, 13.45
TiskTisk

V sobotu 9. 10. 2010 zemřel ve věku 67 let kněz litoměřické diecéze P. Antonín Audy. Se zesnulým se rozloučíme ve čtvrtek 14. 10. 2010 ve 14.00 hodin v kostele sv. Petra a Pavla v Bílině.

Bílina: P. Antonín Audy se narodil dne 5. listopadu 1942 v Pozořicích. V letech 1959 - 1966 studoval na CMBF v Litoměřicích a 26. června 1966 byl vysvěcen na kněze. Jeho prvním působištěm byl Žatec. Poté působil na dalších místech litoměřické diecéze - ve Staňkovicích, Údlicích, Hodkovicích nad Mohelkou, Teplicích-Trnovanech, Teplicích, Mšeně a naposledy v Bílině.

Zádušní mši svatou bude sloužit ve čtvrtek 14. října 2010 ve 14.00 hodin v kostele sv. Petra a Pavla v Bílině litoměřický biskup Mons. Jan Baxant. Tělo zemřelého spolubratra doprovodíme průvodem na místní hřbitov, kde bude uloženo do kněžského hrobu.

Soubory ke stažení

Autor článku: Jana Michálková
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou