Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

5. národní setkání Modliteb otců

Datum publikace19. 10. 2010, 13.45
TiskTisk

Ve druhém říjnovém víkendu (9. - 10. 10. 2010) proběhlo ve slovenském Svitu již 5. národní setkání hnutí Modlitby otců. V nádherném podtatranském prostředí se sešli otcové z českých a slovenských diecézí.

Praha/Svit: Modlitby otců je duchovní hnutí Komunity Solace (útěcha), které vzniklo ve Velké Británii a v krátké době se rychle rozšířilo a (nadále šíří) nejen po celé Evropě, ale také v např. v USA či Austrálii.

5. národního setkání se zúčastnila také malá skupinka otců rodin z olomoucké arcidiecéze a brněnské diecéze, aby přispěli svými postřehy a zkušenostmi a načerpali novou duchovní sílu pro další činnost.

V olomoucké arcidiecézi působí Modlitby otců již 5. rokem a v současnosti se zde schází  několik desítek skupin.

 

Josef Jílek

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou