Lupa
Obsah Obsah
Portál

Zemřel P. Miroslav Bičiště

Datum publikace23. 11. 2010, 22.45
TiskTisk

V úterý 23. 11. 2010 zemřel v Charitním domově pro kněze na Moravci ve věku 79 let P. Miroslav Bičiště, emeritní farář v Sádku u Poličky.

Hradec Králové: Narodil se 21. října 1931 v Častolovicích. Na kněze byl posvěcen 23. června 1963 v Litoměřicích. V letech 1963-1964 působil v Hradci Králové a Stěžerách. Poté vykonával kněžskou službu ve farnostech Sádek u Poličky, Telecí a Korouhev až do roku 1999, kdy odešel na trvalý odpočinek. Jako důchodce pak ještě vypomáhal ve farnosti Dalečín v brněnské diecézi.
Rozloučení s ním proběhne v sobotu dne 27. listopadu 2010 v 10.30 hodin v kostele Nejsvětější Trojice v Sádku a po koncelebrované mši svaté bude jeho tělo pochováno na místním hřbitově.

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou