Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kardinál Bertone se účastní summitu OBSE v Kazachstánu

Datum publikace29. 11. 2010, 16.00
TiskTisk

Delegace Svatého stolce se účastní  ve dnech 1.-2. 12. 2010 v Kazachstánu summitu Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE). Povede ji vatikánský státní sekretář, kardinál Tarcisio Bertone.

Vatikán: Ve dnech 1.-2. prosince 2010 se v Astaně v Kazachstánu koná summit hlav států či vlád 56 zemí sdružených v Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) Svatý stolec je plnoprávným členem této organizace, proto se summitu účastní delegace vedená kardinálem Tarcisiem Bertonem, státním sekretářem. Členy delegaci jsou mj. Mons. Dominique Mamberti, sekretář pro vztahy se státy, Mons. Miguel Maury Buendía, apoštolský nuncius v Kazachstánu, a Mons. Michael W. Banach, stálý zástupce Svatého stolce při OBSE.

Následně ve dnech 3.-4. prosince 2010 vykoná státní sekretář pastorační návštěvu Kazachstánu, na které ho bude doprovázet sekretář pro vztahy se státy.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou