Lupa
Obsah Obsah
Portál

Prosincové číslo časopisu IN!

Datum publikace7. 12. 2010, 17.00
TiskTisk

Co najdete v prosincovém čísle časopisu IN!?

Praha: Co najdete v posledním čísle časopisu IN! v letošním roce?

Adéla Banášová patří v současnosti k nepřehlédnutelným talentům mladé generace slovenských moderátorů. Díky své bezprostřednosti si dokáže získat přízeň mnoha lidí. Co na sebe prozradila redakci se dozvíte v rubrice Interview.

O holkách se říká, že hodně řeší módu a oblékání, ale jak jsou na tom kluci? Zeptali jsme se jich v anketě, jak se starají o svůj šatník a o to, co mají právě na sobě.

Piercing a tetování používali už Indiáni a domorodé africké kmeny. V současné době se opět jedná o velmi moderní parádu. Jaká tahle krása může mít úskalí? Na to jsme se zeptali lékařky a kněze a zajímal nás i názor kluků.

V době Kryštofa Kolumba mělo koření cenu zlata. Toto zlato je dnes samozřejmou součástí každé kuchyně a o Vánocích se víc než kdy jindy ukazuje jeho krása. Co víme o tradičním vánočním koření? Zblízka jsme se podívali na badyán, hřebíček, skořici a samozřejmě vanilku.

Vánoční dárky je potřeba zabalit, ale ze zkušenosti víme, že některé dárky se balí opravdu špatně a je lepší použít dárkovou taštičku. Jak neutratit půl kapesného jen za úžasné tašky pro úžasné dárky?

V časopise vám poradíme, jak na to.

V prosincovém čísle dál najdete např. příběhy, křížovku, vtipy i pořádnou porci soutěží.

Z redakce všem přejeme advent plný naděje a Vánoce prožité s radostí a vděčností, protože …nám, nám, narodil se!

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou