Lupa
Obsah Obsah
Portál

Zemřel P. Jan Baščavský

Datum publikace9. 12. 2010, 15.00
TiskTisk

Dne 6. 12. 2010 zemřel v Kroměříži posílen svátostí nemocných P. Jan Baščavský. Rozloučení se zesnulým se bude konat v sobotu 11. 12. 2010 v 9.00 hodin při mši svaté v kapli Milosrdných sester sv. Kříže na Koperníkově ulici v Kroměříži.

Kroměříž: P. Jan Baščavský se narodil 3. května 1920 v Petřvaldu u Karviné, kněžské svěcení přijal 5. července 1946 v Olomouci. Působil ve farnostech: Určice, Slavičín, Polešovice, Kroměříž u sv. Mořice a Zlámanka. Závěr svého života prožíval v Albrechtičkách – Nové Horce, a poté od roku 2008 v Domově sv. Kříže v Kroměříži. Po rozloučení v sobotu 11. prosince 2010 v 9.00 hodin při mši sv. v kapli Milosrdných sester sv. Kříže na Koperníkově ulici v Kroměříži bude tělo zesnulého převezeno do Petřvaldu u Karviné, kde bude ve farním kostele sv. Jindřicha ve 13.00 hodin mše svatá.

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou