Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pečlivě a opatrně hodnotit zprávy vydané na WikiLeaks

Datum publikace13. 12. 2010, 17.30
TiskTisk

Tiskové středisko Svatého stolce vydalo v sobotu (11. 12. 2010) tiskovou zprávu ke zveřejnění tajných dokumentů ministerstva zahraničních věcí Spojených států amerických na webových stránkách WikiLeaks, ve které vybízí k jejich opatrnému a pečlivému hodnocení.

Vatikán: Aniž by Tiskové středisko Svatého stolec chtělo hodnotit závažnost zveřejnění velkého množství tajných a důvěrných materiálů a jeho možné důsledky, zaznamenalo, že se část nedávno vydaných dokumentů na WikiLeaks týká zpráv zaslaných ministerstvu zahraničních věcí USA americkou ambasádou při Svatém stolci.

Tyto zprávy samozřejmě odráží vnímání, postřehy a názory lidí, kteří je psali, a nemohou být považovány za vyjádření Svatého stolce ani jako přesné citace slov jeho představitelů. Je nutné jejich spolehlivost hodnotit pečlivě a s velkou opatrností s ohledem na tyto okolnosti.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou