Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Adventní setkání s vedením magistrátu a pražskými starosty

Datum publikace15. 12. 2010, 16.45
TiskTisk

Pražský arcibiskup Mons. Dominik Duka OP přivítal 14. 12. 2010 v reprezentačních prostorách Arcibiskupství pražského nově zvoleného pražského primátora Bohuslava Svobodu, vedení Magistrátu hl. m. Prahy a starosty městských částí Prahy.

Praha: Pražský arcibiskup, který se poměrně nedávno stal občanem Prahy, pozval zástupce pražského magistrátu a radnic městských částí do Arcibiskupského paláce na Hradčanech na předvánoční setkání. Bylo to vůbec první vzájemné setkání pražského primátora a jednotlivých starostů. Arcibiskup Mons. Duka všem nejen popřál šťastné prožití Vánoc, ale rovněž nabídl spolupráci Arcibiskupství pražského a jeho středisek na všech aktivitách a projektech, které by přispěly k rozvoji města Prahy. Existuje již mnoho projektů nejen kulturních, které jsou ve spolupráci Arcibiskupství pražského a místních samospráv rozvíjeny. Pražský arcibiskup jmenoval např. akci Noc kostelů, Svatojanské navalis či nejrůznější výstavy, koncerty a charitativní projekty.

Pražský primátor Bohuslav Svoboda poděkoval pražskému arcibiskupovi za pozvání i za nabídku společně usilovat o příjemnější život v Praze. Připomněl, že spolupráce probíhá na mnoha rovinách a že je na čem stavět. Prohlubovat kontakty mezi farnostmi a obecními úřady lez jak v oblasti duchovní (zvláště během Vánoc a Velikonoc), tak v oblasti kulturní.

Foto: Martin Malý

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou