Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Lednové číslo časopisu IN!- dívčí svět 2011

Datum publikace4. 1. 2011, 20.00
TiskTisk

Časopis IN! v lednu 2011 je plný módy. V rubrice INterview nám přední česká módní návrhářka Jiřina Tauchmanová mimo jiné prozradila, jak vznikají módní trendy, proč musí být modelky štíhlé a jak si vytvořit svůj vlastní styl.

V listopadovém čísle 2010 čtenářky mohly soutěžit o kosmetickou proměnu. V lednovém čísle 2011 najdou fotky dvou vítězek a několik rad z kosmetického salónu.

Na internetu je nepřeberné množství různých programů pro nejrůznější potřeby. Z té záplavy jsme vybrali několik šikovných pomocníků, které by se mohli hodit.

Na další straně představujeme příjemné místo českých čajoven a jejich zajímavosti.

Nejrůznější druhy sušenek a oplatků patří mezi naše oblíbené pochoutky. Neobejde se bez nich téměř žádný výlet. Sušenkám jsme se více věnovali v rubrice INgredience, kde čtenářky najdou i dva super recepty na domácí sušenkové hody.

Na začátku nového roku si mnoho lidí dává předsevzetí. Pro čtenářky jsme připravili seznam věcí, které by v roce 2011 rozhodně měly stihnout a zároveň při tom bude o zábavu postaráno.

Z redakce všem přejeme příjemnou zábavu i u dalších stran lednového časopisu a ať každý den nového roku stojí za to.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou