Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Televize Noe rozšiřuje své působení

Datum publikace28. 1. 2011, 15.45
TiskTisk

Nekomerční televize Noe se sídlem v Ostravě posiluje své pozice v Praze. Ve čtvrtek 3. 3. 2011 v 17.30 hodin bude v Praze-Hostivicích v obci Břve uvedeno do provozu nové studio, které požehná arcibiskup Mons.  Dominik Duka OP. Původně plánovaný termín 31. 1. byl z technických důvodů zrušen.

Praha: Díky štědrosti a přízni diváků se na okraji Prahy v krátké době podařilo vybudovat technické zázemí, které již v blízké budoucnosti dovolí natáčet nové publicistické pořady včetně živých přenosů diskusí na aktuální společenská témata. Nové studio Don Bosco v Praze-Hostivicích v obci Břve (Praha-západ) během slavnostního otevření, na kterém vystoupí vokální akapelový soubor Geshem, požehná pražský arcibiskup Mons. Dominik Duka OP.

Studio Don Bosco se stane výraznou posilou pro dosavadní studio, které již pátým rokem sídlí ve společných prostorách s Radiem Proglas v Praze-Dejvicích. Televize Noe bude tak moci přinášet více informací z Prahy a okolí. Zpravodajství bude zaměřeno nejen na události z křesťanského prostředí, ale také na významné události kulturního a celospolečenského charakteru.

Televize Noe je česká nekomerční a nezisková televize vyrůstající z křesťanských hodnot. Oslovuje široké spektrum diváků všech generací. Všímá si všech sociálních skupin a zohledňuje ty, kteří ve společnosti nemají výrazný hlas. Televize Noe nabízí přátelství osamělým, příležitost začínajícím, chce být alternativou (ne)spokojeným a prostorem pro hledající. Televize Noe žije z darů svých diváků.  

Lukáš Jirsa

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou