Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Únorové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2011

Datum publikace11. 2. 2011, 9.45
TiskTisk

Celé únorové číslo se nese v zimním duchu. O rozhovor jsme poprosili vynikající snowboardistku Šárku Pančochovou. Na další straně se čtenářky dozvědí, jak pečovat v zimě o rty a jak si poradit se spolužáky. Fotoromán s romantickým názvem Romeo a Julie je o lásce, divadle a kamarádství.

Co o člověku může prozradit jeho pokoj? To se čtenářky dozví v malém testu. Kdo má profil na signálech.cz, asi mu neunikla osobnost sestry paulínky Andrey. V únorovém čísle přinášíme její vyprávění o životě v klášteře, kde našla svůj domov. V hudební rubrice se čtenářky mohou seznámit s křesťanskou hudební skupinou Skillet, která hraje rozličné žánry od rocku, alternativního rocku až po gothic metal.

V anketě jsme se ptali kluků, jak vypadá jejich holčičí ideál. Co kluci na holkách nejvíce oceňují a bez jakých vlastností by se u nich neobešli? To je informace z další strany. V našem seriálu o křesťanských církvích tentokrát představíme Církev československou husitskou. Do světa jsme se vypravili se čtenářkou Bárou, která navštívila Austrálii. Rozdělila se s námi o to, co tam prožila a co jí na Austrálii zaujalo. Z hromady vašich trapásků jsme tentokrát vybrali tři, které jistě pobaví. V časopise nechybí ani veselé vtipy a zajímavá soutěž. Z redakce všem přejeme krásné dny a zimním sportům zdar.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou