Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Beatifikace Jana Pavla II. - nabídka pro věřící z ČR

Datum publikace22. 2. 2011, 18.00
TiskTisk

Poutní centrum Biskupství královéhradeckého zajišťuje účast v Římě na beatifikaci Jana Pavla II. v neděli Božího milosrdenství 1. 5. 2011.

Hradec Králové: Z důvodu velkého zájmu poutníků z Polska, ale také z celého světa, jsou nyní připraveny a potvrzeny následující nabídky od CK Voma Třebíč, hlavního partnera národních poutí v Římě a jiných poutních aktivit:

 

Letecká pouť do Říma na beatifikaci Jana Pavla II.:

Sobota 30. dubna: odlet v poledne z Prahy do Říma, ubytování ve dvoulůžkových pokojích v centru Říma  tři stanice pozemním metrem od Vatikánu; cesta do Vatikánu, prohlídka, návrat do hotelu, nocleh

Neděle 1. května: účast na beatifikaci Jana Pavla II. ve Vatikánu a osobní volno; nocleh v hotelu

Pondělí 2. května: snídaně a prohlídka Říma. V 11.00 hodin účast na národní mši svaté České republiky u sv. Klimenta se zaměřením na přípravu roku 2013 – Cyrilometodějské výročí Velehrad. Hlavním celebrantem bude arcibiskup Mons. Jan Graubner, kazatelem arcibiskup Mons. Dominik Duka OP. Připravuje se  další program v Římě, v Koloseu, Lateránu a dalších bazilikách, nocleh ve stejném hotelu.

Úterý 3. května: dopoledne poznávací program v Římě, odpoledne odlet do Prahy

Celková cena včetně všech pojištění, ubytování se snídaní a letenky s poplatky: 15.400,- Kč.

 

Pouť autobusy s ubytováním na okraji Říma v termínu 29. dubna - 3. května 2011. Hotel, dvou-třílůžkové pokoje (dvě noci) celková cena: 5.550,- Kč

 

Poutní centrum doporučuje urychlenou reakci zájemců, na základě které pak CK pošle závaznou cestovní smlouvu s podrobnostmi.

 

Kontakt:

Diecézní poutní centrum diecéze královéhradecké

Možnost přihlášek:

Českomoravská Fatima č. p. 195

569 11 Koclířov u Svitav

tel.: 461 543 164

mob.: 731 646 800, 731 598 752

email: recepce@cm-fatima.cz

 

V souvislosti s beatifikací Jana Pavla II. otevřel vikariát římské diecéze, která pečuje o její organizační zajištění, speciální internetovou stránku.

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou