Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Program návštěvy Benedikta XVI. v San Marinu

Datum publikace24. 2. 2011, 17.00
TiskTisk

Přinášíme oficiální program pastorační návštěvy Benedikta XVI. v San Marinu 19. 6. 2011, který včera (23. 2. 2011) v italštině zveřejnilo tiskové středisko Svatého stolce.

Vatikán: Svatý otec se na pastorační návštěvu San Marina vydá 19. června 2011 v 8.00 hodin ráno vrtulníkem z Vatikánu. V 10.00 hodin bude na stadionu Serravalle v San Marinu sloužit eucharistickou bohoslužbu. Tamtéž také proběhne polední modlitba Anděl Páně. Ve 12.30 hodin papež poobědvá a pozdraví se v Domě svatého Josefa ve Valdragone se členy Mezinárodní nadace Jana Pavla II.

V 16.30 hodin bude Benedikt XVI. přivítán s vojenskými poctami na náměstí Svobody. O čtvrt hodiny později se setká v sále Rady dvanácti ve Vládním paláci s ministry a kapitány-regenty. V 17.30 hodin bude program pokračovat setkáním se členy vlády, kongresu a diplomatického sboru v sále Velké generální rady. V 18.00 hodin se tu Svatý otec setká s pořadateli cesty a poté navštíví baziliku svatého Marina, kde uctí světcovi ostatky.

V 18.30 hodin papež odletí vrtulníkem do Pennabilli. V 19.00 hodin navštíví zdejší katedrálu a poté se na  náměstí Viktora Emanuela setká s mládeží diecéze San Marino Montefeltro. Návrat do Vatikánu je plánován na 21.00 hodinu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou