Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Březnové číslo časopisu IN!- dívčí svět 2011

Datum publikace9. 3. 2011, 12.30
TiskTisk

V březnovém časopisu IN se tentokrát trochu více věnujeme škole. V rubrice INkognito se řeší trable s učitelem, v malém testu si čtenářky mohou prověřit své znalosti a módní rubrika je věnována klasickým školním kalhotám – džínám. O škole nám vyprávěla i Marcela, která díky svému cestování s cirkusem chodila do mnoha škol po celé republice.

Géniem se buď člověk narodí, nebo se jím stane. Jednoduchý recept na to, jak se stát Einsteinem, nemáme. Můžeme však nabídnout pár cviků, kterými lze procvičit mozkový sval a dosáhnout zocelení mozkových závitů!

Mnoho křesťanů ví, že by se ráno měli modlit, ale přesto nedělají nic a nebo mají s modlitbou velké problémy. Co s tím? Na to jsme se zeptali otce Damiána.

O hlavní rozhovor jsme tentokrát požádali herce Filipa Tomsu, kterého jste v televizi mohli vidět třeba v pohádkách O víle Arnoštce, Peklem s čertem, v seriálu Dobrá čtvrť nebo Ordinace v růžové zahradě. Kdo ho neviděl v televizi, nevadí. Může se s ním setkat na našem setkání čtenářek v Olomouci, kde bude Filip hlavním hostem. Více informací o setkání a další zajímavé články najdete v březnovém čísle časopisu IN!.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou