Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Popřejte papežovi k narozeninám!

Datum publikace13. 4. 2011, 16.15
TiskTisk

V sobotu 16. dubna 2011 oslaví papež Benedikt XVI. své 84. narozeniny.  Při této příležitosti přišli biskupové Anglie a Walesu se zajímavou iniciativou. Všichni věřící mohou osobně popřát Svatému otci prostřednictvím emailu.

Elektronická pohlednice je umístěna na této  webové stránce, kterou je možné vyplnit a poslat na adresu benedikt.xvi@vatican.va. Mimo to může kdokoliv své blahopřání a modlitby za Svatého otce vložit na papežův Facebook přes políčko 'post'. Iniciativu koordinuje samotná Biskupská konference Anglie a Walesu a byla původně určena jen pro Brity, nicméně díky internetu se do ní může zapojit kdokoliv po celém světě.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou