Lupa
Obsah Obsah
Portál

Přání biskupů České biskupské konference k Velikonocům 2011

Datum publikace16. 4. 2011, 11.00
TiskTisk

Nejenom věřícím, ale celé společnosti adresují čeští a moravští biskupové jménem předsedy České biskupské konference, pražského arcibiskupa Dominika Duky, přání k velikonočním svátkům.

Sestry a bratři, milí přátelé,

 

biskupové České biskupské konference přejí všem duchovně plodné velikonoční svátky. Velikonoce jsou svátky radosti, protože bolest i smrt jsou Kristem přemoženy a nemají poslední slovo. Kristův spásný čin nabízí naději překonávající všechna lidská omezení a otevírá prostor pro plnou svobodu. Velikonoce nejsou jen svátky jara, ale jsou to svátky růstu do plnosti lidské důstojnosti.

Čeští a moravští biskupové přejí všem rovněž odpovědnou a stabilní vládu, která bude usilovat o dobro celé společnosti a kultivaci veřejného prostoru.

 

Mons. Dominik Duka, předseda České biskupské konference

 

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou