Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Jarní kulturně-duchovní slavnosti na náměstí Míru v Praze

Datum publikace28. 4. 2011, 15.45
TiskTisk

Letos již posedmé spolupořádají křesťané z různých církví Jarní kulturně-duchovní slavnosti na náměstí Míru v Praze. Od 9. do 12. května 2011 vždy od 15.00 do 18.00 hodin bude na náměstí a v kostele sv. Ludmily bohatý kulturně-duchovní program.

Praha: Už posedmé zaplaví letos v květnu náměstí Míru na Praze 2 kultura. Od pondělí 9. května do čtvrtka 12. května se zde vždy v odpoledních hodinách budou konat Jarní kulturně-duchovní slavnosti. Pořadatelem je Misijní centrum Arcibiskupství pražského ve spolupráci s několika křesťanskými sbory z různých církví – Církví ruských baptistů, Evangelickou církví metodistickou, Církví bratrskou, Biblickou církví XXI. století a Mezinárodním domem modlitby. Záštitu převzal starosta Prahy 2, Jiří Paluska. 

Každý den od 15.00 do 18.00 hodin se tak na pódiu na náměstí i v kostele sv. Ludmily bude střídat divadlo s hudbou, tancem, či pantomimou s výstavami a duchovním slovem. Na náměstí bude k dispozici i dětský koutek, stánek s občerstvení a několik dalších stánků, kde se budou prezentovat zajímavé volnočasové a humanitární (charitativní) aktivity či různé organizace. Program bude probíhat také v Kavárně U svaté Ludmily (Francouzská 1), kde bude 11. května projekce dokumentu o Turínském plátně. Dále také v modlitebně Evangelické církve metodistické (v Ječné 19), ve které se 12. května uskuteční koncert Choral and Vocal Activities Young Harris College. Vstup na všechny aktivity je zdarma. Více informací viz přiložený program. 

'Hledáte zpestření všedního dne, chcete si užít různých forem kultury a zakusit přitom i trochu pokoje a radosti? Přijďte se za námi podívat na Náměstí Míru. Rádi si pro každého najdeme čas i na osobní rozhovor,' říká P. Kamil Novák z Misijního centra Arcibiskupství přažského.

Kontakt na pořadatele: P. Kamil Novák, kamil.novak@gmail.com, tel. 774241991

 

Foto převzato

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou