Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Skončilo přihlašování na SDM 2011 přes Sekci pro mládež ČBK

Datum publikace2. 5. 2011, 17.45
TiskTisk

Dne 30. dubna 2011 skončil řádný termín přihlášek organizovaných Sekcí pro mládež České biskupské konference (ČBK) na Světový den mládeže (SDM) v Madridu, který se uskuteční od 16. do 21. srpna 2011. Později přihlášeným již nebude možné zaručit kompletní servis.

Praha (CZ): Pro ty, kteří se nestihli přihlásit na Světové dny mládeže do Madridu do 30. dubna 2011, zůstává ještě možnost přihlásit se s tím, že jim Sekce pro mládež ČBK nebude moci zaručit účast na Dnech ve španělské diecézi Tarragona. Účast na Dnech v diecézi bude uzavřena podle kapacit organizátorů ve Španělsku a podle naplněnosti autobusů směřujících do španělských diecézí.

Možnost zaslat přihlášku přes své Diecézní centrum mládeže (DCM) bude ještě otevřena do 27. června 2011  s tím, že později přihlášeným již nebude možné zaručit ubytování s ostatními poutníky z České republiky, ale jen zařízení všech organizačních věcí a účasti na programu (včetně zajištění zdravotnického zázemí a v případě potřeby kontaktů se zastupitelským úřadem v Madridu). Doporučujeme kontaktovat e-mailem své DCM a sledovat pozorně aktuální zprávy na českých oficiálních stránkách 26. SDM v Madridu 2011.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou