Lupa
Obsah Obsah
Portál

Dominik Duka odslouží bohoslužbu ke cti Jana Pavla II.

Datum publikace3. 5. 2011, 19.45
TiskTisk

První bohoslužbu ke cti blahoslaveného papeže Jana Pavla II. bude v pátek 6. května 2011 od 18.30 hodin v pražském kostele sv. Jiljí sloužit arcibiskup pražský Dominik Duka OP.

Praha:  Po bohoslužbě se v barokním refektáři přilehlého dominikánského kláštera (vstup Jilská ul. 7a) od 19.30 hodin uskuteční prezentace knihy rozhovorů Vyznání papežského teologa s kardinálem Georgesem Cottierem, který byl 15 let teologem papežského  domu Jana Pavla II.

Vystoupí zde překladatelé knihy a osobní kardinálovi přátelé manželé Dagmar a František Halasovi, Petr Hach, člen Papežské akademie Pro Vita a pražský arcibiskup Dominik DukaVstup je volný.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou