Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Soutěž Na jedné vlně ~ do Madridu zná vítěze

Datum publikace5. 5. 2011, 17.15
TiskTisk

Vítězkou internetové soutěže Na jedné vlně ~ do Madridu pořádané komunitním webem pro mládež www.signaly.cz je uživatelka Pavla Kořenková (s přezdívkou alvaP), která získala zaplacení účasti na srpnovém Světovém setkání mládeže v Madridu (16. – 21. srpna 2011) a to včetně cesty do Španělska.

Brno: Soutěž Na jedné ~ vlně do Madridu, která ve svém názvu spojuje místo letošního celosvětového setkání mládeže s Benediktem XVI. při příležitosti 26. světového dne mládeže s mottem komunitního webu www.signaly.cz, vypukla přesně na nový rok 2011. Od začátku se jí zúčastnilo celkem dvě stě čtyřicet uživatelů tohoto webu. Do posledního kola se však dostalo jen padesát sedm, z nichž byla vítězka Pavla Kořenková (s přezdívkou alvaP) vylosována ve čtvrtek 28. dubna 2011.

Celá soutěž probíhala v pěti kolech. Soutěžící se například spojili v modlitbě novény ke svatému Fruktuosovi, který je jedním z devíti patronů setkání nebo na své blogy napsali články o důvodech, proč chtějí na setkání přijet. Nejlepší z těchto příspěvků budou publikovány i v nové knížce, která vyjde krátce po Madridském setkání.

Účastníci soutěže se ale nesoustředili pouze na zisk z případného vítězství. Ochotně se zapojili i do kola, kdy bylo jejich úkolem pomoci knězi ve farnosti. 'Soutěž se mi moc líbila a i náš kaplan si pochvaloval tu výpomoc, prý by takové soutěže mohly být častěji,' popisuje dopad soutěže na místní farní společenství její vítězka.

Kromě absolutní vítězky byli vylosováni i další výherci, kteří získali madridské tričko a kloboučky s madridsko-signaláckým logem. 'Soutěž mě velmi bavila a to, že jsem jeden z výherců, je jen odměna navíc,' vyjádřil se jeden z účastníků. Celé losování bylo přímo nahráváno na server youtube.com a prohlédnout si ho je možné zde:

Soutěžící, kteří nevyhráli, se už nyní mohou zúčastnit dalších soutěží, které komunitní web www.signaly.cz pořádá. Soutěží se například o lístky na Katolickou charismatickou konferenci nebo na největší český křesťanský hudební festival v tomto roce - United.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou