Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Dubnové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2011

Datum publikace5. 4. 2011, 18.30
TiskTisk

Dubnové číslo časopisu IN! je aprílové a plné zvířátek. Proto i hlavní rozhovor jsme se vydali natočit a napsat do ZOO. Ne však se zvířátky, ale s jejich ošetřovateli. Zajímavé informace jsme se proto dozvěděli o klokanech, žirafách, papoušcích a opičkách.

Zvířata najdete i na dalších stranách. Vyzkoumali jsme, jaká zvířata vlastní některé celebrity a jak se žije zvířatům na Madagaskaru. Myslíte, že je to tam opravdu takové, jako ve známém animovaném filmu? V dubnovém čísle se můžete těšit i na fotoromán. Tentokrát je plný tance a nacvičování předtančení na ples. Při tom se může stát spousta věcí. Napadlo nás, zeptat se dětí ve školce, jak se peče dort a co by poradily dospělému člověku, který si s něčím neví rady. V časopise se můžete těšit na jejich opravdu originální postřehy a doporučení. Jak spojit Velikonoce a módní přehlídku? Snadno. Uspořádali jsme módní přehlídku velikonočních vajíček. V následujícím testu se můžete zamyslet nad tím, jak působíte na své okolí, jaký zanecháváte první dojem. Možná to bude malý podnět ke změně. Kdo si chce trochu zacvičit, může se inspirovat cvičením s posilovací gumou a v soutěži jí i vyhrát.

Ať máte hezké jaro. :-)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou