Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Institut františkánských studií zve k formačnímu studiu

Datum publikace6. 6. 2011, 13.50
TiskTisk

Institut františkánských studií (IFS) zve všechny křesťany, kteří chtějí prohloubit svůj duchovní život v duchu františkánské spirituality, k formačnímu studiu v roce 2011 – 2012.

Praha: Institut františkánských studií (IFS) je pomocí při formaci bratřím a sestrám františkánských společenství zasvěceného života, ale též členům Sekulárního františkánského řádu i všem křesťanům, kteří mají hluboký zájem o tuto spiritualitu. Studijní texty a informace o studiu jsou zveřejňovány průběžně na internetových stránkách IFS.

Vyučuje se v Praze od září do června jedenkrát za měsíc. Program studia je plánován systémem spirálových osnov na dobu tří let a probíhá semestrálně. Jeden semestr tvoří 4 přednáškové dny (soboty) a 1 den, který je vyhrazen pro zkoušení. Posluchači nejsou povinni skládat zkoušky, avšak ti, kteří mají zájem o získání interního diplomu o absolvování Institutu františkánských studií, musí složit zkoušky ze všech předmětů tříletého studia.

Každý posluchač platí poplatek 500,- Kč ročně. Z těchto příspěvků se hradí veškeré provozní náklady Institutu františkánských studií. Těm, kteří se nacházejí v těžké finanční situaci, je tento poplatek prominut. Veškerá činnost IFS je založena na obětavosti vyučujících i posluchačů. Přes mimořádnou skromnost však IFS potřebuje nutné finanční prostředky pro svou činnost. Prosí proto všechny, kteří by mohli a chtěli jeho činnost podpořit, o laskavou pomoc. Číslo účtu je: 167611540/ 0300. Kéž Pán odplatí všem dárcům svým požehnáním!

Formulář přihlášky najdete na webu Institutu františkánských studií. Uchazeči, ať se hlásí nejpozději do 25. července 2011. Dotazy směřujte na email: ludmilaosf@volny.cz nebo na telefon: 728 976 795.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou