Lupa
Obsah Obsah
Portál

Pákistánská křesťanka unesena a donucena přijmout islám

Datum publikace13. 6. 2011, 13.07
TiskTisk

Pravdu a spravedlnost pro čtyřiadvacetiletou Farah Hatimu požadují pákistánští katolíci. Tato dívka byla unesena a pod vlivem narkotik přinucena k přestoupení na islám a ke svatbě s muslimem.

Islámábád: Její rodina uvedla, že policejní vyšetřování bylo jen loutkovým procesem, který nezjistil ani náznak trestného činu. Dívka je nadále zadržovaná rodinou vnuceného muže. Komise Iustitia et Pax pákistánského episkopátu upozorňuje, že podobné věci jsou na denním pořádku. Každý rok je nejméně 700 žen donuceno ke sňatku s muslimem a přestoupení na islám.

Foto převzato.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou