Lupa
Obsah Obsah
Portál

Mělník se chystá na Svatotrojickou pouť

Datum publikace16. 6. 2011, 12.00
TiskTisk

Svátek Nejsvětější Trojice oslaví v neděli 19. června účastníci svatotrojické pouti v Mělníku. Poutníky zde čeká bohatý duchovní i světský program.

Mělník: Duchovním vrcholem letošní svatotrojické pouti bude bohoslužba v kostele Nejsvětější Trojice, která začne ve 14. hodin. Předcházet jí bude procesí, které ve 12. 30 hodin vyrazí od kostela sv. Petra a Pavla.

Světský program pouti obstará vystoupení mělnických folklorních souborů Jarošovci a Jarošáček (při ZUŠ Mělník) a především jarmark, na němž se se svými produkty představí místní řemeslníci a výtvarníci. Na své si přijdou i děti, pro něž je určeno divadelní představení v chloumeckém hostinci U České koruny. Představení začne v 17. hodin.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou