Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Česko- německý poutní maraton

Datum publikace17. 6. 2011, 12.01
TiskTisk

Druhý ročník poutního maratonu z Chebu do německého Waldsassenu a zpět se uskuteční v sobotu 25. června. Poutní maraton je nejen sportovní a společenskou událostí, ale i beneficí pro Farní charitu Cheb.

Cheb: Účastníci poutního maratonu si mohou podle svých sil vybrat mezi několika trasami, jež pro ně pořadatelé připravili: od 422 metrů dlouhého běhu kolem kostela svatého Mikuláše v Chebu, až po 42,2 kilometru dlouhou trať z Chebu přes Maria Loreto, Waldsassen, Kappl, Buchbrunnen a Svatou Annu zpět do Chebu. Každou trať (případně jen její část) přitom bude možné zdolat jak běžecky, tak i volnou chůzí nebo na kole. Celou trasu bude také možné absolvovat poutním autobusem, který poslouží i jako sběrný vůz.

Zájemci se mohou přihlásit na tel. 777 141 305 nebo mailem na adrese maraton@farnostcheb.cz . 'Pokud přihlášku pošlete do 20. června 2011, velmi nám tím usnadníte organizaci. Pokud nelze jinak, můžete se přihlašovat i později, případně přímo na místě při registraci, která bude pro všechny probíhat od 7:00 před kostelem sv. Mikuláše v Chebu,' říká chebský farář P. Petr Hruška.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou