Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vozíčkář vyrazil za papežem

Datum publikace21. 6. 2011, 17.24
TiskTisk

Do Říma za Svatým otcem Benediktem XVI. vyrazil 17. června 2011  z pražského Mariánského náměstí vozíčkář Heřman Volf.

Praha: Na bezmála 1 500 kilometrů vzdálenou cestu vyrazil Heřman Volf na speciálně upraveném kole na ruční pohon. Do cíle na Svatopetrské náměstí ve Vatikánu by měl dorazit v den svátku slovanských věrozvěstů svatých Cyrila a Metoděje 5. července a nepřijíždí s prázdnou. Během oficiální audience u Svatého otce by měl předat Benediktu XVI. dopis nazvaný 'Poselství naděje', v němž chce papeže informovat o životě lidí na vozíku, o jejich úsilí vyrovnat se s problémy, které život s postižením přináší. Heřman Volf chce Svatého otce také informovat o tom, že zkušenosti, které vozíčkáři ve svém životě získali, chtějí předávat dalším lidem, zejména jim pak chtějí být nápomocni při hledání smyslu lidského života.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou