Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tarsan v Brně

Datum publikace23. 6. 2011, 8.32
TiskTisk

Amatérské divadlo Spojené farnosti uvede tentokrát v brněnském klubu Šelepka v Šelepově ulici ve čtvrtek 23. června 2011 v 17.00 a ve 20.00 hodin další reprízy autorského muzikálu o svatém Pavlovi z Tarsu nazvaném TARSAN.

Brno: Představení Tarsan ve dvaceti šesti písních seznamuje posluchače s jednou z nejvýznamnějších postav křesťanství, se svatým apoštolem Pavlem. Aniž se zvednou ze svých míst, mohou navštívit Tars, Jeruzalém, Kypr, Athény nebo Řím.  

Více než dvouhodinové představení si připravil soubor k dvacátému výročí svého vzniku. Tarsan měl premiéru letos v dubnu ve Zbraslavi. Vystoupení v Brně předcházely úspěšné a hojně navštívené reprízy v Rosicích, Ořechově u Brna a Blízkově.  V současnosti sdružuje soubor Spojené farnosti pětadvacet amatérských herců ze Zbraslavi, Rosic, Ořechova u Brna, Blízkova a Brna. 

Ředitel Radia Proglas, Mons. Martin Holík, napsal o premiéře Tarsana mimo jiné toto: „Byla místa, kde jsem se za břicho popadal a místa, kde jsem měl slzy na krajíčku. Úspěch premiéry podtrhuje i pěvecký i herecký výkon Tomáše Lercha, představitele hlavní role. …. Účinkující se zpěvem i hereckým projevem chovali jako profesionálové; stále při vědomí, že jsou sledováni. Myslím, že mladí Spojených farností dostali mimořádnou možnost prožívat něco dobrého pro život i pro svoji vlastní víru. Tím, že se nám sdělují, i pro život a víru naši.“ (celý text naleznete  ZDE).

Více informací, fotografie a další informace naleznete na stránkách http://spojenefarnosti.czweb.org.

 

 

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou