Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Zájemci o studium na CARITAS – VOŠs se stále mohou hlásit

Datum publikace23. 6. 2011, 10.19
TiskTisk

CARITAS – Vyšší odborná škola sociální Olomouc se již bezmála patnáct let věnuje vzdělávání kvalifikovaných pracovníků pro sociální, charitativní nebo humanitární služby. Pokud se chcete se stát jedním z nich, můžete se stále ještě přihlásit do druhého kola přijímacího řízení, a studovat tak již ve školním roce 2011/2012.

Olomouc: CARITAS - VOŠs nabízí  dva atraktivní programy:

·         Charitativní a sociální práce (lze si vybrat mezi denní a dálkovou formou studia)

·         Sociální a humanitární práce (tento obor je nabízen v denní formě)

Délka studia je tři roky; absolventi získají titul DiS., nebo mohou absolvovat velmi výhodné souběžné studium na CARITAS-VOŠs i Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého a získat vysokoškolský titul (bakalář).

Uzávěrka pro podání přihlášek na oba programy a všechny formy studia (denní, dálkové, souběžné) je 29. 7. 2011.

tradice│prestiž│kvalita│praxe│dobré uplatnění

Výuka je postavena na křesťanských principech ve spojení s využitím nejnovějších vědeckých poznatků; velký důraz je kladen na studijní praxi. Jako jediná škola v ČR vzdělává humanitární pracovníky a mezi její přednosti patří i přátelské prostředí školy či spolupráce s Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci.

Škola má vlastní koleje, menzu i knihovnu. Je umístěna v samotném historickém centru města, nedaleko zastávky MHD. V blízkosti budov školy se nacházejí pracoviště Univerzity Palackého, klub VKH Olomouc a kostel Panny Marie Sněžné se studentskou farností.

Absolventi školy mají téměř stoprocentní uplatnění v oboru. Vykonávají smysluplnou práci, protože působí v různých sociálních či charitativních službách, na úřadech (města, kraje,…), v humanitárních organizacích, nemocnicích, pomáhají při pohromách atp.  

Návod pro podání přihlášky k přijímacímu řízení, podrobné charakteristiky vzdělávacích programů, informace o průběhu studia nebo uplatnění absolventů naleznete na www.caritas-vos.cz .

Kontakt:

Mgr. František Jemelka

oddělení komunikace
TEL:  +420 585 209 031
MOBIL: +420 777 713 450
frantisek.jemelka@caritas-vos.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou