Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Evangelizace.cz v novém

Datum publikace27. 6. 2011, 16.35
TiskTisk

V neděli 26. června 2011 byla spuštěna nová podoba webových stránek evangelizace.cz. Stránky jsou společným projektem řady katolických komunit a skupin, které na poli evangelizace působí.

Praha: Snahou tvůrců stránek je seznámit především křesťanskou veřejnost s děním v oblasti evangelizace a zprostředkovat nabídku konkrétní pomoci či spolupráce pro ty, kdo sami touží hlásat evangelium nebo pro ty, kdo hledají konkrétní pomoc pro svou farnost nebo společenství.

Základ stránek tvoří krátké profily jednotlivých skupin a aktivit, účastnících se projektu. V profilech návštěvníci stránek najdou stručné informace i odkazy na další webové stránky. Důležitou součástí jsou i novinky, pravidelně zveřejňované všemi účastníky. Díky nim mohou čtenáři získat ucelený přehled o aktuálním dění na poli evangelizace v českých zemích.

Doménu a technické zázemí stránek poskytlo Misijní centrum Arcibiskupství pražského. Administraci zajišťuje Kazatelské středisko České dominikánské provincie.

www.evangelizace.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou