Lupa
Obsah Obsah
Portál

Všechny zprávy z Vatikánu online

Datum publikace27. 6. 2011, 17.22
TiskTisk

Papež Benedikt XVI. ve středu oficiálně spustí nový vatikánský portál, který bude poskytovat exkluzivní multimediální prezentaci ze všech zpravodajských webů Svatého stolce.

Vatikán: Portál, který má adresu www.news.va, obsahuje informace ze stránek Vatikánského rozhlasu, ale také nejnovější zprávy z deníku Osservatore Romano, Papežské rady pro sdělovací prostředky, Vatikánského informačního servisu (VIS) a MISNy (agentury informující o misiích).
Stránka, která bude z počátku k dispozici v angličtině a italštině, využívá poslední digitálních technologií, takže může svým návštěvníkům nabídnout audio a video streaming, obraz ve vysoké kvalitě a sdílení na twitteru. Poskytuje také okamžitý přehled zpráv pro chytré mobily a další přenosná zařízení. Nový portál představil dnes (27. června 2011) na tiskové konferenci předseda Papežské rady pro sdělovací prostředky, arcibiskup Claudio Celli.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou