Lupa
Obsah Obsah
Portál

Diecézní pouť rodin ve Žďáru nad Sázavou 2011

Datum publikace22. 8. 2011, 9.55
TiskTisk

Diecézní pouť rodin a farností ve Žďáru nad Sázavou se bude v brněnské diecézi konat pod záštitou biskupa Vojtěcha Cikrleho letos již po osmé, a to v sobotu 27. srpna od 9.00 do 16.00 hodin.

Brno, Žďár nad Sázavou: Motto letošního setkání zní: 'Křest – velký Boží dar', což koresponduje s tématem přípravy na jubilejní rok 2013, kdy si budeme připomínat 1150. výročí příchodu sv. Cyrila a Metoděje na Moravu.  

V rámci celodenního programu jsou pro děti připraveny nejrůznější hry, tvořivé dílny či plavba na lodičkách, chybět nebude ani program pro mládež, program pro seniory, vystoupení hudební skupiny Zhasni, loutkové představení divadla Bedruňka, přednáška P. Bogdana Sikory OFMConv. a další.

Program:

  9.00 hodin - úvodní program na pódiu
10.00 hodin - pontifikální mše svatá - celebruje brněnský biskup Vojtěch Cikrle

cca od 12.00 hodin: programy na nádvořích, zahradách a v sálech zámku.

15.45 hodin: závěrečná modlitba a požehnání.

Moderátorem bude Luděk Strašák z Radia Proglas.

Po skončení pouti naváže další program v rámci Klášterní noci.

Po celou dobu programu je možnost prohlídky areálu kláštera, muzeí, zámku a Santiniho chrámu Zelená hora pro rodiny zdarma.

Další informace http://www.crsp.cz/
Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou