Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Exorcista Vella budí zájem už čtvrt roku před svou návštěvou

Datum publikace13. 7. 2011, 17.45
TiskTisk

Návštěvy exorcisty a odborníka na satanismus a okultismus P. Eliase Velly jsou všude ve světě tahákem pro lidi. Nejinak tomu je u nás. Ačkoli má slavný teolog vystoupit v Želivi až od 22. do 27. října, už nyní je na jeho meditace přihlášena stovka zájemců a volných míst rychle ubývá.

Želiv: „Tři měsíce před návštěvou světoznámého kněze Eliase Velly máme kapacitu semináře téměř naplněnou. Týden klidu pod odborným vedením Eliase Velly bude pro želivský klášter takovým malým svátkem,“ říká správce želivského kláštera František Marek, podle něhož hlavním tématem celého týdne bude způsob vnímání a zacházení s tím, co člověka přesahuje. „Vellovi akce jsou známé svou interaktivností a zapojením zúčastněných do diskusí a konfrontací názorů. Z toho důvodu jsou oblíbené mezi lidmi bez rozdílů vyznání či názorů,“ dodává Marek.

P. Elias Vella je františkánský kněz z Malty, profesor systematické teologie. Jako exorcista se setkává s lidmi, kteří zakoušejí útoky ďábla a potřebují pomoc. Na svých vystoupeních hovoří o okultismu, satanismu a vedení duchovního boje. V České republice byl naposledy letos v květnu v Koclířově při odhalování památníku zesnulého papeže Jana Pavla II.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou