Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Do Prahy zítra přijedou adoptované děti z Běloruska

Datum publikace20. 7. 2011, 16.30
TiskTisk

Na pozvání Arcidiecézní charity Praha přijede ve čtvrtek 21.7. do Prahy skupina 36 běloruských dětí. Jedná se o děti podporované v projektu Adopce na dálku. V České republice budou týden, do 28. července.

Praha: Děti budou nejprve čtyři dny v českých rodinách, které je podporují.  Pak je čeká společný program, například výlet na hory nebo návštěva aquaparku.

Program Adopce na dálku® funguje při  Arcidiecézní charitě Praha už od roku 1993. Od té doby jejím prostřednictvím dárci z celé České republiky pomohli se vzděláváním více než 26 tisícům nejchudších dětí z rozvojových zemí. Program Adopce na dálku® realizuje Arcidiecézní charita Praha kromě Běloruska také v Indii, Ugandě, Thajsku, Zambii a v Konžské demokratické republice. Pro ty, kdo chtějí adoprovat dítě na dálku, připravila  Arcidiecézní charita Praha na svých stránkách databázi dětí, které na pomoc ve vzdělání čekají.  Adoptovat dítě na dálku je tak možné přímo z domova.  

Foto převzato

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou