Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Olomoucká vyšší odborná škola sociální Caritas oslaví 15 let

Datum publikace1. 8. 2011, 13.20
TiskTisk

Ve čtvrtek 15. září 2011 oslaví patnáct let svého fungování a poskytování kvalitního vzdělání pracovníkům v sociálních, humanitárních či příbuzných službách Caritas – Vyšší odborná škola sociální Olomouc. Program pro studenty, absolventy, zaměstnance a příznivce školy bude rozprostřen do celého dne – připravena je mše, odborná konference, taneční představení či setkání absolventů.

Olomouc: Celodenní program zahájí v 10.00 hodin mše svatá v kostele Panny Marie Sněžné (nám. Republiky). Od 11.00 hodin se v prostorách školy(Křížkovského 6) setkají její absolventi a od 14. hodiny je připravena odborná konference na téma „Spravedlnost a služba“ – uskuteční se v prostorách Arcibiskupského paláce (Wurmova 9) a potrvá až do 17.00 hodin. Vystoupí na ní například sociolog Libor Prudký z Karlovy univerzity, teolog P. Pavel Ambros z olomoucké teologické fakulty či ekonom Tomáš Sedláček, člen Národní ekonomické rady vlády. Oslavy výročí pak vyvrcholí tanečním představením rakouského integrovaného souboru Tanzhaus Hohenems s názvem „Já+Ty=My“ od 19.00 hodin v Moravském divadle (Horní nám. 22).

Na konferenci se lze přihlásit elektronicky na skola@caritas-vos.cz. Vstupenky na výjimečné taneční představení je možné již nyní zakoupit či rezervovat na sekretariátě školy (skola@caritas-vos.cz, tel. 585 209 020) a po 22. srpnu i v pokladně Moravského divadla. Bližší informace budou průběžně zveřejňovány na webu školy www.caritas-vos.cz.

František Jemelka, oddělení komunikace Caritas- VOŠs

 

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou