Lupa
Obsah Obsah
Portál

Zemřel P. František Sadílek

Datum publikace15. 8. 2011, 9.58
TiskTisk

Ve čtvrtek 11. srpna 2011 zemřel ve věku nedožitých šedesáti tří let kněz brněnské diecéze P. František Sadílek. Rozloučení se zesnulým je naplánováno na 19. srpna v 15.00 hodin v Netíně a na 20. srpna ve 14.00 hodin v Sulíkově. 

Brno/Sulíkov: P. František Sadílek se narodil  13. srpna 1948 v Rozseči nad Kunštátem ve farnosti Sulíkov. Na kněze byl vysvěcen 25. června 1978 v Brně.

Kněžskou službu vykonával ve farnostech Pozořice, Klobouky u Brna, Rajhrad, Jaroměřice nad Rokytnou, Jihlava - sv. Jakub, Žerotice, Oleksovice, Znojmo sv. Mikuláš, Křenovice u Slavkova, Prace, Hovorany, Šardice, Tasov, Pyšel, Blížkovice a Častohostice, Petrovice u Moravského Krumlova, Kadov, Vémyslice, Moravský Krumlov a Netín.

Zemřel v Brně ve čtvrtek 11. srpna 2011.

Netínská farnost se rozloučí s P. Františkem Sadálkem při mši svaté v pátek 19. srpna 2011 v 15 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Netíně.

Poslední rozloučení se zemřelým v rodné farnosti  bude při eucharistické oběti

v sobotu 20. srpna 2011 ve 14 hodinv kostele sv. Marie Magdaleny v Sulíkově. Své vzkříšení bude očekávat na místním hřbitově.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou