Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Indický kněz evangelizoval v Koclířově

Datum publikace22. 8. 2011, 14.30
TiskTisk

V Národním centru Světového apoštolátu Fatimy v ČR v Koclířově u Svitav se ve dnech 16. - 20. srpna 2011 konaly čtyřdenní exercicie pro 600 účastníků z ČR i Slovenska a v neděli 21. srpna proběhl v  areálu Jana Pavla II., pod „horou blahoslavenství“ v Koclířově celodenní evangelizační program. Přijelo na něj na pět tisíc věřících a hledajích.

Koclířov: Celé exercicie vedl charismatický katolický kněz z Indie P. James Manjackal. Ten také hlavní nedělní den evangelizace se svými hosty moderoval. V Koclířově se otec Manjackal setkal také s královéhradeckým biskupem Janem Vokálem a navzájem si ke své službě požehnali.

Dvoudenní evangelizace P. Jamese Manjackala proběhne i v Praze a to od 7. do 8. října 2011.  V pátek 7. října od 18:00 hodin v kostele Božského Srdce Páně v Praze a v sobotu 8. října od 10:00 do 15:00 hodin ve Sportovní hale Aréna Sparta – Podvinný Mlýn v Praze 9 (stanice metra B Vysočanská).

Pro případné bližší informace: 
Hana Frančáková, Světový apoštolát Fatimy v ČR, Koclířov
Mob. 731 598 752

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou