Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Papež oznámil téma SDM Rio de Janeiro 2013

Datum publikace25. 8. 2011, 13.30
TiskTisk

Na generální audienci ve středu 24. srpna 2011 oznámil papež Benedikt XVI. téma 15. Světových dní mládeže, které se budou konat v roce 2013 v Rio de Janeiru. Je jím Kristova výzva 'Jděte ke všem národům a získávejte mi učedníky.' (Mt 28, 19)

SDM 2013

Jen několik dní po oznámení, že Světové dny mládeže 2013 se budou konat v brazilském Rio De Janeiru, známe i oficiální slogan pro příští SDM.

Benedikt XVI. jej oznámil během středeční generální audience.

Benedikt XVI: 'Téma příštích Světových dní mládeže 2013 v Rio de Janeiru bude založeno na Ježíšově výzvě: 'Jděte ke všem národům a získávejte mi učedníky.'  Prosím všechny o modlitbu v průběhu příprav této důležité události.'

Brazílie je zemí s nejvíce katolíky. Kromě Světových dní mládeže 2013 bude Rio de Janeiro hostit také Mistrovství světa ve fotbale v roce 2014 a Letní olympijské hry 2016.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou