Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Zářijové číslo časopisu IN!-dívčí svět 2011

Datum publikace1. 9. 2011, 13.03
TiskTisk

S novým školním rokem tu máme opět nové číslo časopisu IN! Co v něm najdete tentokrát? Jeho hlavním tématem jsou barvy. Proto i hlavní rozhovor je s akademickým malířem Janem Jemelkou.

Povídal jednak o používání barev, ale třeba i o výrobě vitráží. O tom, že je Bible plná barev se můžete přesvědčit v Duchovní INjekci. Jak se vyznáte v malířském umění? To si budete moct vyzkoušet v testu a pokud budete chtít něco barevného tvořit, můžete se inspirovat technikou encaustic. Asi víte, že každému sluší jiná barva, jak to funguje a na co je dobré si dát pozor, najdete v článku s nadpisem Barvou ke kráse.

Protože už se opět blíží chladnější období, je potřeba vytáhnout ponožky a punčochy. I o nich se něco dozvíte v zářijovém časopise. Těšit se můžete i na fotoromán. Tentkokrát je plný sesterské rivality. Všechny, kdo nemohli být v srpnu v Madridu na Světových dnech mládeže, jistě potěší malé ohlednutí za touto slavností.

Pro dobrou náladu nechybí v časopise vtipy a v redakci máme přichystané odměny pro všechny, kteří se zapojí do soutěží.

Novému školnímu roku zdar! :-)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou