Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Konference o nové evangelizaci – zkušenosti a příležitosti

Datum publikace2. 9. 2011, 16.00
TiskTisk

Komunity a skupiny shromážděné kolem portálu evangelizace.cz připravují Konferenci o nové evangelizaci s podtitulem „Zkušenosti a příležitosti“. Akce se bude konat na Svaté Hoře 27. - 29. listopadu 2011.

Praha: Konference je příležitostí pro předání dosavadních zkušeností, ale i pro hledání nových cest, jak naplnit poslání církve hlásat evangelium. Záštitu nad konferencí převzal Msgr. Jan Baxant, biskup litoměřický.

Program konference je rozdělen do dvou oblastí. První se věnuje formám evangelizace zaměřeným mimo společenství církve, především (ale nejen) oblasti městských misií. Druhá je zaměřena více na formaci křesťanů k evangelizaci a vnitřní evangelizaci církve.

Konference je určena pro pastorační pracovníky, ale i pro všechny křesťany, kterým otázky evangelizace nejsou lhostejné. Přihlásit se lze emailem na adresu konference2011@evangelizace.cz nebo prostřednictvím kontaktního formuláře na stránkách evangelizace.cz, kde jsou zveřejňovány i další informace.

Martin Rosenbaum
Kazatrelské středisko České dominikánské provincie

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou